Om Andelsboligforeningen Centerparken

Andelsboligforeningen Centerparken blev stiftet i oktober 1984. Centerparken lod boligblokken i Ishøj Bycenter opføre til indflytning i juli/august 1985. Boligblokken er 10 etager høj, og den indeholder 137 andelsboliger, fordelt med 9 stk. 1 rums boliger (45 kvm), 82 stk. 2 rums boliger (70 kvm) og 46 stk. 3 rums boliger (85 kvm). Lejlighederne er lyse og moderne, og alle lejligheder har en vestvendt altan med glasinddækning. Der er en stor og moderne elevator i hver af de fem opgange.Boligblokken er en integreret del af Ishøj Bycenter, og beboerne skal således ikke udendørs for at komme til borgerservice, til Ishøj Station, til lægecentret, på biblioteket, på posthuset, i Bilka Ishøj eller i en af de 45 specialbutikker, restauranter, tandlæger m.m. For at besøge svømmehallen skal man dog gå 50 meter udendørs.

Til foreningen er knyttet moderne fællesvaskeri, beboerlokaler med motionslokale og billardstue, indendørs aflåset cykelparkering, indhegnede parkeringspladser og kælderafsnit med 1 stk. opvarmet kælderrum pr. bolig.
 
 
 
Centerparken henvender sig primært til ”voksne” beboere.

Andelshavere skal derfor være minimum 25 år. Der er ikke legeplads eller andre aktiviteter for børn og unge i foreningen.
 
Centerparken vil undgå ghettodannelse. Derfor må der ikke bo flere personer i lejlighederne, end der er rum.
Andelsboligforeningen Centerparken | CVR: 77721215 | Ishøj Østergade 30, 2635 Ishøj